Karakterskema


Her kan du både hente det officielle opdaterede karakterskema samt alternative muligheder.

Klassisk skema

Alternativt skema

Hvad hedder man i Valhel?

Det at finde et navn til sin karakter, kan være en vanskelig omgang. Derfor hjælper vi lidt her med en oversigt over, hvad man hedder i der forskellige lande i Valhel.

Se oversigt

LEFintro

Systemet i LEF er på mange måder helt anderledes, end man er vant til i rollespil. Der er nye begreber og symboler, du skal vænne dig til. Derfor har vi lavet en lille hurtig gennemgang af de vigtigste konceoter og symboler.

Hent LEFintro

Kybernaut

En opdatering til reglerne "Ej blot til lyst". Her får du en ekstra dannelse, der gør det muligt for karakteren at blive så meget en robot et menneske kan blive, udeen at miste sin sjæl.

Hent Kybernauten

Troubadur

En opdatering til reglerne "Ej blot til lyst". Her får du en ekstra dannelse som Troubadur ved Skjaldene Sal i Vaihain, og dermed hemmelige lære bag skjaldekvadene.

Hent Troubaduren

Kort over Valhel

Det nyeste opdaterende kort over Valhel i pdf (600x426mm). Kortet er tegnet af Casper Splidsboel.

Hent Valhel-kort

Hent Valhel 2xA4 (Print)

Kort over Ur

Det nyeste opdaterende kort over planeten Ur i pdf (677,3x381mm). Kortet er tegnet af Casper Splidsboel.

Hent Ur-Kort

Valhels kalender

Hent Valhels kalender og få overblik over datoer og årstider. Et praktisk redskab til mange historier for både spillere og mester.

Hent Valhels kalender

Abra Makabra

Et uhyggeligt scenarie, ikke egnet for børn. Manuskriptet indeholder grusomme beskrivelser, der kan virke ubehagelige. Mesteren bør gøre spillerne opmærksom på dette forhold, så de er klar over, hvad de går ind til. Abra Makabra er et gyserspil.

Hent Abra Makabra

Karnumchok

Et LEF scenarie. Historien om fortidens karnumforsøg, der stadig muterer i det skjulte. Et scenarie specifikt skrevet til nye mestre og nystartede karakterer.

Hent Karnumchok Printvenlig

Fugleburet

Et LEF scenarie. En tragisk familiehistorie, der begynder med en forsvundet pige, som skal findes. Et eventyr med gåder, undersøgelser og gamle historier fra Algundur.

Hent Fugleburet