Mobilpay

For at gøre betalingen udgiftfri benytter LEF butikken sig kun af mobilpay. Uanset hvad du køber, betaler du over mobilpay på telefonnummer herunder. Overførelsen skal gå til Jacob Octavius Jarlskov.

28 50 50 25

Vælg dine varer

Skriv hvilke varer du køber i notefeltet ved mobilpay overførelsen. Du modtager en SMS med bekræftelse af ordren, der umiddelbart derefter kan hentes på følgende adresse: Amagerfælledvej 19, 3th 2300 København S. Skriv SMS til 28 50 50 25 for aftale.

Levering

Levering indenfor Danmarks grænser koster Kr. 80 for bestillinger op til 5kg. Vi leverer med PostNord til din adresse med Track & Trace. Skriv din adresse under dine bestillinger ved mobilpay overførelsen. Du kan forvente varerne senest efter tre hverdage.

Sikkerhed

Du modtager SMS med bekræftelse af dit køb og din mobilpay kvittering gælder som dokumentation for dit køb. Du har fuld retturret i op til fjorten efter du har modtaget varen, såfrem den er ubeskadiget, eller hvis den er beskadiget ved modtagelsen.

Ej blot til lyst


Regelbogen er på 180 sider og inderholder det fulde regelsystem, og giver en bredm grundlæggende viden om rollespilverdenen Valhel. Forfattet af Jacob Octavius Jarlskov og illustrationerne er udført af Casper Splidsboel.

Kr. 300,-

Kort over Valhel

Dette lækre kort over Valhel er trykt på økologisk nedbrydeligt plastik, så det kan tåle vand og at blive tørret af. Kortet er tegnet af Casper Splidsboel med Jacob Octavius Jarlskovs små sted-illustrationer.

Kr. 200,-

Kort over Ur

Endnu et lækkert kort over hele planeten Ur. Kortet er trykt på økologisk nedbrydeligt plastik, så det kan tåle vand og tørres af. Kortet er tegnet af Casper Splidsboel.

Kr. 200,-

Rute 107

Et luksus scenarie. Karaktererne har hver vundet en eksklusiv billet til første klasse ombord Rute 107, Asit Dur - Vaihain. Det bliver en rejse for livet. Leveres som PDF.

Kr. 100,-