image image image image

LEF 5

image MODSTANDERE

Skingelhirden er de mest rædselsvækkende vandvidsvæsner. De kommer fra en fremmed og ukendt verden kaldet Skingelgurk og er hverken fysiske eller åndelige. De ser meget forskellige ud, men fælles for dem er det sorte og glatte stof de består af, udflydende og tågeagtig i deres bevægelser. De hører ikke til i denne verden og ernærer sig på mystisk vis ved at sprede vanvid blandt de levende. De forfølger deres ofre, til offeret er udsuget og tømt for al livsenergi. Ofre af skingehirds rædsler efterlades altid som indtørrede lig.
Rettet af: Jacob Jarlskov
Opdateret: 2019-04-10 17:23:01

HÅRD 10
AGGRESSIV (KAMPGRAD LIVSKADE 2 | AUTO)
STÆRK (LIVSKADE ALLE | EFFEKTRUL)
Kraftige og muskuløse skingelhird, bliver gerne to en halv meter høje, humanoid men uden øjne og mund. Armene er langstrakte, benene noget kortere og kroppen foroverbøjet. Skuldrene løfter sig højt bag dens hoved, hænder og fødder er ens, abeligende med store klør. Den siges at være intelligente, men det kan ikke bekræftes ud fra de møder mennesket har haft med dem. Dunkelbæstet er den eneste skingelhird, som kan en form for magii, eksempelvis kan den åbne til skingelgurk eller gøre sig usynlig, når den ikke er i kamp.
Rettet af: Jacob Jarlskov
Opdateret: 2019-06-26 15:53:15

URIMELIG 10
VANVID (PSYKESKADE ALLE | AUTO)
VOLDSOM (KAMPGRAD RAMMER ALLE | AUTO)
Kun få af skingelgurks entiteter omtales med navn og en af dem er den rædselsfulde Haremtek, der i følge de gamle tekster skabte nattekravlerne for at bekæmpe en super-intelligent fjende. Nattekravleren bliver omkring to meter høj med sorte vinger langs de smidige arme, der ender i hæslige gribeklør. Benene er lange og stærke, ligeledes med gribeklør og bagtil har den en lang smidig hale, der bruges til at kilde sit offer med. Den er lydløs og kan hverken høres når den kravler eller flyver.
Rettet af: Jacob Jarlskov
Opdateret: 2019-06-26 15:53:56

ASTRALKVÆLER
URMELIG 20
BIDENDE (BLODSKADE ALLE | EFFEKTRUL)
GIFTIG (FORGIFT ALLE | EFFEKTRUL)
SKRÆMMENDE (PSYKESKADE ALLE | EFFEKTRUL)
Enorm sort-purper orm med en ti meter lange krop, der skifter og forandrer konstant form, strækker sig og vrider sig som var den i smerte. Med den følger ulyset, der omgiver den med et dunkelt mørke og den er hurtig i dens jagt gennem luften. Det siges de blev skabt af en ukendt entitet, til at bekæmpe nattekravlerne.
Rettet af: Jacob Jarlskov
Opdateret: 2019-06-26 15:54:36

EPISK 20
VANVID (PSYKESKADE ALLE | AUTO)
FORDRÆV (ØDELÆGGE GREJ ALLE | AUTO)
VOLDSOM (KAMPGRAD RAMMER ALLE | AUTO)
Uhyrlige disciple skabt af en mystisk ydre Gud, der havde sin bopæl i et glemt tempel et sted kaldet Uman Tu. De fremstår som formløse sorte tåger med syv pulserende krystalkugle-lignende øjne. De er skabt af vanvid og alle Skingelgurks elementer, de kender hvert et hjørne af Skingelgurk og behøver ikke lys til at finde rundt. I visse skrifter kaldes de også Vogtere og de blev brugt til at overvåge hele Skingelgurk. Men den ydre Gud kunne ikke rumme alle de sanseindtryk og vanviddet greb både den og disciplene, indtil de udførte et hæslig og ødelæggende ritual, hvor Guden knuste sig selv.
Rettet af: Jacob Jarlskov
Opdateret: 2019-06-26 15:55:10